Els nostres trets d’identitat són:

Medi Natural: instal·lacions al parc del Montnegre i el Corredor, entre mig d’arbres, muntanyes i tranquil·litat.

Seguretat: totes les activitats es fan en les nostres instal·lacions, sense haver d’agafar cap transport addicional. Els recorreguts sempre són curts i a peu.

Bona comunicació: es pot arribar a la nostra casa de colònies per l’autopista AP-7 (Sortida 11) o bé per la C-32 (fins Arenys de Mar i després direcció Arenys de Munt i Sant Celoni). Només a 30 minuts de Barcelona i Girona i amb molta facilitat d’accés per a la resta de províncies.

Instal·lacions completes: camps de futbol de gespa natural, pistes de bàsquet, piscina, tennis-taula, zona d’aventura, recorregut de quads (amb aprenentatge en educació vial), 32 ha bosc, dues cases i una zona infantil (a 25 m una de l’altra) amb una capacitat de 210 places per dormir, i 250 places de menjador, 3 sales exteriors per tallers i zona de projecció d’audiovisuals, etc. Tot preparat i pensat perquè l’experiència sigui inoblidable.

Transparència: sempre oberts, per ensenyar les instal·lacions interiors i exteriors on gaudiran els i les participants. Truqueu al 600 060 060 per concertar visita.

Nutrició: menjar de cuina pròpia (no catering ni precuinats) amb menú energètic i equilibrat per recuperar l’energia utilitzada en les activitats. També es cuinen diferents menús, adaptats a possibles al·lèrgies o intol·leràncies.

Higiene i salut: Espais amplis i nets en plena natura, menjador gran i exterior, habitacions exteriors i amb llits especials pel descans (190×90).