Activitats d'aventura

AVENTURA INFANTIL, TIROLINA I TREN (EI)

Espai d’aventura pensat pels infants d’infantil on hi ha un circuit per treballar equilibris, destreses i habilitats motrius que acaba amb una tirolina. Quan els infants han aconseguit fer-ho tot diversos cops, aconsegueixen un tiquet per poder pujar al tren màgic de Can Castellar. 

CIRCUIT DE MINICUADS (CS)

Prop de la riera, al costat del camp de futbol hi trobem un circuit circular definit amb neumàtics per recorre unes quantes voltes amb un quad. Els infants s’han d’equipar amb casc i ulleres, i aprendre com funcionen els controls del quad (frenar i accelerar) per poder acabar donant unes voltes al circuit.

TIROLINA (CI-CM-CS)

Els infants s’equipen amb talabard, barret higiènic i casc per poder realitzar l’activitat de forma segura. Amb les politges trac, les cintes i els mosquetons s’asseguren per deixar-se caure al llarg de la tirolina de 110 metres de llargada fins arribar a l’altra punta del recorregut travessant la zona d’aventura. 

CIRCUIT DE PONTS (CI-CM-CS)

Conjunt de plataformes simulant torres d’un castell connectades per diferents ponts. Un pont per accedir a la plataforma principal i sis més agrupats en dos recorreguts formant dos triangles. Per realitzar l’activitat els infants s’equiparan amb talabard, barret higiènic, casc i una vaga.

ESCALADA I BOULDER (CM-CS)

Paret vertical situada a una de les plataformes del circuit de ponts que té dues vies fer, la taronja i la verda. Els infants s’equipen amb talabard, barret higiènic i casc per poder realitzar l’activitat de forma segura. Amb l’ajuda de les monitores i monitors arribaran tant amunt com pugui cadascú.