Educació Primària

El món del circ: Activitats d'acrobàcia, clown, maquillatge, expressió corporal, malabars i equilibri sobre corda fluixa.

Camí sensorial: Excursió per gaudir entre alzines, castanyers, roures, sureres, caus i rastres d’animals i moltes altres curiositats que la natura ens ofereix. Observarem els canvis que es produeixen al bosc en les diferents estacions de l’any (més taller amb elements naturals).

La Castanyada CI: Caminant i cantant entre els boscos del Corredor, observarem els canvis que es produeixen a la tardor: colors, aromes i sensacions. Entre castanyes i castanyers ens trobarem a la Marieta Castanyera, que ens explicarà històries i anècdotes mentre mengem castanyes.

Gimcana boja: Proves i jocs moguts i divertits. Haureu de demostrar les vostres habilitats físiques de coordinació de moviments, de força, d’equilibri…

Pau el bandoler CI – CM: Joc de pistes ambientat en bandolers. Amb l’ajuda d’un mapa haureu de trobar un tresor amagat pel gran bandoler d'aquestes terres Pau Gilbert. 

Orientació al medi natural CM – CS: Amb l’observació de la natura i l’assimilació de tècniques d’orientació, trobareu el vostre sentit de la orientació. D’una manera divertida, un gran joc, ho posarem en pràctica.

Dia d’aventura CM – CS: Travessar un pont Tibetà de més de 30 metres, llençar-se per una tirolina de 110 metres en un mateix dia. Emoció i diversió, amb tota la seguretat.

Jornada esportiva CM – CS: Organitzem la jornada amb la combinació dels diferents esports: futbol, bàsquet, voleibol, tennis de taula… Tots els esports es desenvolupen dins de les instal·lacions.

Excursió al dolmen de Pedra Gentil i Ermita de Santa Eulàlia: Excursió per corriols i camins fins al dolmen, construcció megalítica de les comunitats prehistòriques. Us explicarem llegendes i històries encantades.