A Can Castellar trobaràs un espai idoni per conviure, gaudir, aprendre, jugar i fer esport.

Com a  casa de colònies, Can Castellar va nèixer l’any 2000 i pertany a una empresa familiar que ens dediquem al món de l’educació infantil des de fa 40 anys. Va començar sent la casa on duiem els nens del nostre parvulari, fins a arribar a ser la casa d’avui, on conviuen moltes altres escoles que hi fan les seves colònies i sortides.

Ja que hem passat per aquesta experiència com a docents, sabem que l’adult que està de colònies amb nens, li dedica moltes hores deixant per uns dies les pròpies famílies. És per això que intentem que el mestre es senti una mica com a casa i que pugui tenir petits detalls que el faran estar a gust i gaudir amb el seu grup d’unes convivències en plena natura.

 

Educació ambiental

Activitats per conèixer i valorar el medi natural, mitjançant el contacte directe amb la natura.

 

 

 

Esports

L’exercici físic ens proporciona una vida saludable i, amb la pràctica de diferents esports, ajudarem a desenvolupar el propi cos.

 

 

 

Aventura

Natura i esports. Experimentar noves sensacions i posar a prova les habilitats de cadascú.

 

 

Can Castellar és una casa de colònies amb 32 hectàrees, situada en un entorn privilegiat en els indrets del Corredor, al terme municipal de Vallgorguina.

Disposa de 210 places distribuïdes en dos edificis. Ambdues cases cases tenen unes instal·lacions noves i modernes, equipades amb tots els serveis i comoditats. A més, estan envoltades de zones esportives, d'aventura i lleure.